Holiday House



Built in 2002, Holiday House was designed by Swiss architecture firm AFGH. Located in Scheidegg, Switzerland, it is anchored into the side of the mountain with a concrete cellar and back wall that form a backbone like structure.

Between the neutral interiors that seem to be an extension of the outside and the 5-meter long panorama window, it is hard to tell where the outside ends and the inside begins.

images [AFGH]

Advertisements
This entry was posted in Architecture, Uncategorized and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s