Underground Swiss Home

A collaboration between SeARCH and Christian Muller Architects. Located in the Swiss Village of Vals, this underground residence was built with two entrances. The first is made up of a stone path leading down into the round design. The second begins in a nearby barn, leading guests through an underground pathway into the home.

Images Abitare

Advertisements
This entry was posted in Architecture, Inspiration, Interior Design, Uncategorized and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s